середу, 4 січня 2017 р.

Ніл Гейман. Маленька золота книжка похмурих історій (A Little Gold Book of Ghastly Stuff. Neil Gaiman)

Сайт Humble Bundle перед Різдвом зробив гарний подарунок для усіх фанатів Ніла Геймана, а саме запронував усім охочим за невелику суму отримати у власність цілу купу рідких видань творчості письменника, включаючи комікси, історії, інтерв'ю, відео та пару аудіокнижок. Весь прибуток від цієї акції йшов на благодійні цілі.

Однією з книжок, які входять до цієї коллекції є "Маленька золота книжка похмурих історій", що містить оповідання, вірші, статті, анотації до інших книг, та виступи.
Найбільше мені сподобались оповідання "Квест з пір'їною" ("Featherquest"), про долю, призначення та випадковість та враження письменника від церемонії вручення Оскару -"Погляд з дешевих місць" ("The View from the Cheap Seats"), дуже смішно.
До книги також увійшли твори які мені дуже подобаються, але я їх вже читала "Єрусалим" ("Jerusalem"), "Помаранчевий" ("Orange") та улюблені мною "Жіночі закінчення ("Feminine Endings").
В цілому ж збірка буде цікава більше фанатам Геймана, а не тим, хто лише починає знайомитись з його творчістю, чи просто полюбляє його книги.
Оцінка 7 з 10.

Немає коментарів:

Дописати коментар