понеділок, 5 січня 2015 р.

I've Got You Under My Skin by Mary Higgins Clark

Мері Хіггінс Кларк пише досить непогані "жіночі" детективи. Не Агата Крісті, але стабільно добре. Основним персонажем у Кларк майже завжди є жінка, гарна, розумна і так далі по списку. Дія ж відбувається десь у наших краях - Коннектикут, Нью Джерсі чи Нью Йорк.

В цей раз головною героїнею є Лорі Моран. П'ять років тому її чоловіка застрелили на очах її сина, вбивцю так і не впіймали. Більш того злочинець пообіцяв що Лорі - наступна. 
Лорі - продюсер і вона якраз почала зйомки нового шоу. Ідея цього шоу - відтворити події вбивства жінки мільйонера і акторки, що сталось 20 років назад, підозрювали всіх, але доказів було недостатньо. 
Лорі збирає під дахом будинку, де сталась трагедія, чоловіка акторки, її друга, доньку, та трьох її подружок. Починаються зйомки...
Дві сюжетні лінії роблять книгу більш напруженою, треба слідкувати за всіма:) Хто вбивця нажаль було зрозуміло десь з середини книжки. Але все одно, книга в кращих традиціях Мері Хіггінс Кларк. Перечитувати не буду, а на один раз піде:) 
7 з 10. 

Немає коментарів:

Дописати коментар