пʼятницю, 10 жовтня 2014 р.

Темрява насувається(Darkfall) - Дін Кунц

Ще одна книга жанру хоррор. Не так щоб дуже страшна, але краще останніх прочитаних мною творів Кінга. Щось не можу знайти нічого такого, щоб холола кров і було страшно потім з машини виходити:)


Два детективи – Реббека і Джек розслідують серію дуже жорстоких і дуже таємничих вбивств. Жертви знайдені у закритих зсередини кімнатах, незрозумілі знаряддя вбивства і характер ран вказує на те, що жерви просто стекли кров'ю після  того, як їх покусали сотні маленьких звіряток.
Всі жертви – члени однієї з  наймогутніших мафіозних сімей міста, так що робоча версія – розбірки мафіозі, але не все так просто.  Таємничі вбивства –результат помсти, але помсти не простої, а з використанням магії Вуду. Баба Лавел – темний маг (бокор) вирішив покарати вбивць свого брата використавши створінь з пекла і в цьому ніхто і ніщо не може його зупинити... окрім, звісно, Джека
«Горбліни» - створіння-вбивці прямо з пекла переслідують дітей Джека, поки він намагається розібратись з вуду і Баба Лавел. І Кунцу вдалось таки створити пару моментів, коли було якось не по собі.
Кінець книги мені здався змазаним і, як на мене, трохи не дописаним.  Загалом -  не погана книга, але у Кунца є і кращі(тобто страшніші:)).
6 з 10

Немає коментарів:

Дописати коментар